Våre utøvere

Dette er noen av våre utøvere

Kristoffer Askildsen

Kristoffer spilte sine barndomsår i Heming før han gikk til Stabæk. I 2018 fikk han sin Eliteserie debut hvor han blant annet gjorde seg bemerket med sin gode pasningsfot og kreative egenskaper tross sin unge alder. Etter kort tid ble Kristoffer solgt til Sampdoria hvor han er vært siden med unntak av et låneopphold i Lecce. Kristoffer jobber hardt for å utvikle seg videre og samarbeidet med Teamplayer er et eksempel på hans sult til å ta neste steg.

Teamplayer hjelper meg med å nå mine mål

Teamplayer er et viktig supplement til det jeg får i klubb. De har tid til meg og støtter meg uansett situasjon. De har god faglig kompetanse og vi diskuterer fokusområder som jeg tar med meg i trening og kamp.

Kristoffer Askildsen

  • 22
  • Heming, Stabæk, Lecce (utlån)
  • Sampdoria

Kristian Thorstvedt

Kristian vokste opp i Stavanger, men flyttet etter hvert til Bærum hvor han spilte sine ungdomsår i Stabæk. Kristian flyttet tilbake til Stavanger der han ble kåret til årets gjennombrudd i obosligaen i 2018 for Viking. Etter dette har Kristian fortsatt sitt harde arbeid for å utvikle seg videre. Han spilte for den Belgiske klubben Genk før han ble solgt til den Italienske serie a klubben Sassuolo i 2022. Vi kjenner Kristian som en morsom og inkluderende person. Hvordan Kristian klarer å balansere dette med sitt voldsomme konkurranse instinkt og utviklingsdrive er imponerende. Disse personlige egenskapene gjør han ettertraktet både for landslag og klubb.

De gir meg motivasjon og retning for og utvikle meg videre

Jeg har valgt å jobbe med Teamplayer fordi de er eksperter på sitt felt. De kan se detaljer i spillet mitt som få andre. De bryr seg om meg og vi har gode diskusjoner både faglig og på det mellom menneskelige plan.

Kristian Thorstvedt

  • 24
  • Viking, Stabæk, Genk
  • Sassuolo, Italia